Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Αρχή   Όλα ξεκίνησαν από τον παππού μας, Γεώργιο Κωνσταντά, ο οποίος με μεράκι και προσήλωση μετουσίωσε την αγάπη του για το αλεύρι σε παράδοση, δημιουργώντας έναν νερόμυλο το 1944 στο Κρυονέρι Λαγκαδά. Η κληρονομιά αυτή συνεχίστηκε με τη δημιουργία αρτοποιίας το 1984 από τον πατέρα μας, Δημήτριο Κωνσταντά, ιδρύοντας το 2005 την εταιρία Αφοι Δ. Κωνσταντά, με την ίδια πάντα αγάπη και σεβασμό για τα προϊόντα που παράγουμε και μοιραζόμαστε με όλους εσάς.

Πορεία και Εξέλιξη  Η αφοσίωση στη γεύση , η εμμονή στην ποιότητα και πάνω απ'όλα η εμπιστοσύνη σας μας έχουν χαρίσει πολυετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο της αρτοποιίας. Γι'αυτό με τη σειρά μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε έμπρακτα, προσφέροντάς σας νέα πρωτοποριακά προϊόντα , διευρύνοντας την παραγωγική μας δραστηριότητα στο χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Φιλοσοφία και Υποδομή  Το μεράκι , η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και η πίστη στους συνεργάτες μας αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας μας. Έτσι, επενδύοντας σε ένα μέλλον με πρωταγωνιστή τις ανάγκες σας δημιουργήσαμε μια υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής για τα νέα μας προϊόντα. Οι υποδομές μας είναι στελεχωμένες από εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, έτσι ώστε να διασφαλίζονται όλοι οι κανόνες υγιεινής , ασφάλειας και ποιοτικών ελέγχων κα' όλη την παραγωγική διαδικασία ( πιστοποιήση ISO 22000)

Προϊόντα και Καινοτομία  Μένοντας πιστοί στην παράδοση μας να καινοτομούμε, όπως το 1999 δημιουργώντας πρώτοι Πανελλαδικά το γεμιστό κουλούρι Θεσσαλονίκης, το 2005 στο χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης με τις ιδιαίτερες σαρικόπιτες και με την ξεχωριστή ζύμη κουρού που αναγνωρίζετε και τόσο αγαπάτε , φροντίζουμε να κρατάμε αναλλοίωτο το ενδιαφέρον σας. Άλλωστε , όπως γνωρίζετε όσοι μας εμπιστεύεστε και όπως θα ανακαλύψετε όσοι μας εμπιστευτείτε στο μέλλον , η ποιότητά μας δεν αντιγράφεται!

Όραμα και Αποστολή Έχοντας δημιουργήσει μια υπερσύχρονη βιομηχανία τροφίμων, οραματιστήκαμε να συνεχίσουμε με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης σταθερή πορεία ανάπτυξης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με αυτή τη λογική διαμορφώθηκε και η αποστολή που θέσαμε για το μέλλον της ΑΦΟΙ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ Ε.Ε. με γνώμονα την εξωστρέφεια, το άνοιγμα σε νέες αγορές και τη δημιουργία πρωτοποριακών συνεργασιών.

Στρατηγική Για την επίτευξη των στόχων μας σχεδιάσαμε τρεις βασικούς στρατηγικούς πυλώνες:

  • Τη συνεχή επένδυση σε τεχνολογίες αιχμής και αξιόλογους συνεργάτες
  • Την παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές 
  • Την ανάδειξη της πλούσιας Ελληνικης παράδοσης στην γεύση.

Καθημερινό μας στοίχημα εδώ και τρεις γενιές είναι η εμπιστοσύνη σας, γι' υτό αποτελεί και τη βάση της στρατηγικής μας.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest